NUDIMO

Rješenja za računalni vid po sistemu “ključ u ruke”

RIS Systems nudi rješenja po sistemu „ključ u ruke“. Kombinirajući visokokvalitetan razvoj softvera s potrebnim sistemskim integracijama za proizvođače koji žele podići svoju tvrtku na sljedeću razinu.

Pomažemo u racionalizaciji vašeg poslovanja i maksimiziranju performansi s pametnijim sustavima i učinkovitijim alatima, povezivanjem tvorničkih strojeva sa softverskim platformama i izvođenjem automatiziranog testiranja i certificiranja.

U RIS Systemsu radoznalost, proaktivno učenje i razmišljanje o promjenama su u našoj srži.

Naša misija je omogućiti proizvođačima da ubrzaju svoje proizvodne procese, poboljšaju kvalitetu svojih proizvoda, smanje gubitke i spriječe greške u proizvodnji korištenjem naprednih sustava strojnog vida.

Naše vrijednosti potiču inovacije i grade partnerstva izvrsnosti.

Aktivno prisutni u industriji više od deset godina, stekli smo veliko iskustvo i akumulirali brojne vještine što nas je stavilo u prvi plan pružatelja automatizacije strojnog vida u regiji. Izvrsni smo u dizajnu, razvoju, implementaciji i integraciji sustava kontrole kvalitete koji se temelje na strojnom vidu, kao i testnih sustava temeljenih na propisanim normama i zakonima.

Sustavi za automatizaciju vizije strojeva ubrzavaju rast, vodeći vaše poslovanje u neograničenu budućnost.

Potičući opipljive poslovne rezultate ostvarili smo uspješnu suradnju na domaćoj i na međunarodnoj razini. Surađivali smo s raznim tvrtkama iz automobilske i farmaceutske industriji, stvarajući pozitivan utjecaj na njihova poslovanja i procese.

Jeste li spremni za sljedeći korak u digitalizaciji i automatizaciji vaših proizvodnih i poslovnih procesa?